Terug naar Huizen

Cyclamenstraat

Cyclamenstraat 11

Tegenover het huis ligt een parkje en aan de achterkant van het huis zit de AH en is er een bushalte “perfecte plek dus”. Je kan via de voordeur naar binnen of via een poort naar de achtertuin toe, hier staan onze fietsen. Op de begane grond is één kamer, een toilet, een bijkeuken en zijn de gezamenlijke woonkamer en de keuken. De keuken wordt uiteraard gebruikt om te koken en in de bijkeuken staat onder andere onze wasmachine. In de woonkamer hebben we een zithoek met banken en een tv, maar ook een eethoek; hier eten we elke avond met de mensen die thuis zijn. Daarnaast wordt de woonkamer gebruikt voor kringavonden van studentenverenigingen, gezellige avonden, om koffie te drinken, of om gewoon te zitten.

Op de eerste verdieping zijn vier kamers, een douche, een toilet en een washok; hier hangen we de was op, staat een strijkplank en een printer en is een deur met toegang tot het dakterras.
Op de tweede verdieping zijn nog drie kamers. In totaal wonen er dus acht mensen in dit huis.
Er wonen mannen en vrouwen, TU studenten en Fontys studenten, sommigen zijn lid van een studentenvereniging (Emet Qenee/ Ichtus) en sommigen niet. Er is ruimte voor gezelligheid en om dingen samen te doen, maar je hebt ook genoeg privacy voor als je liever wat meer op jezelf bent.

Geïnteresseerd? Kom in contact!

Inschrijfformulier

    Acceptatie van onze Privacy Voorwaarden is verplicht.